Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Živé vločky

Živé vločky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Vločky s nasekanými mandlemi namočíme ve vodě 8-10 hodin.
2
Přidáme chia semínka, kousky jablka a mletou skořici.
3
Promícháme a necháme několik minut odstát.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

495
kcal

2069
kJ

Makroživiny

01428425670 15.77 g58.6 g18.42 g15.65 g B S T Vl
Bílkoviny:15.77 g
Sacharidy:58.6 g
Tuky:18.42 g
Vláknina:15.65 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
20
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.12
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.77 g) Sacharidy (58.6 g) Tuky (18.42 g) Vláknina (15.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13 %) Sacharidy (48.2 %) Tuky (32.6 %) Vláknina (6.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.