Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Zapékané brambory s tatarskou omáčkou

Zapékané brambory s tatarskou omáčkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava tatarské omáčky: Kešu namočíme na jednu hodinu do vody.
2
Poté je vložíme do mixéru.
3
Přidáme citrónovou šťávu, ocet, sůl a lisovaný česnek.
4
Důkladně rozmixujeme.
5
Oloupeme cibuli.
6
Nakrájíme ji na velmi malé kostičky a vmícháme je do omáčky.
7
Příprava brambor: Menší brambory očistíme a rozkrojíme napůl.
8
Naskládáme je do hrnce s menším množstvím oleje.
9
Osolíme a opepříme.
10
Pod pokličkou zapékáme 20 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

460
kcal

1923
kJ

Makroživiny

0918283746 12.05 g37.98 g27.93 g4.07 g B S T Vl
Bílkoviny:12.05 g
Sacharidy:37.98 g
Tuky:27.93 g
Vláknina:4.07 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
15.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.6
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.05 g) Sacharidy (37.98 g) Tuky (27.93 g) Vláknina (4.07 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.7 %) Sacharidy (33.9 %) Tuky (53.6 %) Vláknina (1.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.