Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Vegi karbanátky

Vegi karbanátky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A10 - Hořčice, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vločky namočíme na hodinu do vody.
2
Mrkev a petržel nakrájíme na kousky.
3
Poté zeleninu s pohankou uvaříme v nesolené vodě do měkka.
4
Vodu slijeme.
5
Vařenou směs rozmixujeme.
6
Kaši smícháme s namočenými vločkami.
7
Přidáme chia mouku, kari, sladkou papriku, sójovou omáčku a lahůdkové droždí.
8
Směs důkladně prohněteme.
9
Necháme 10 minut odstát.
10
Poté ze směsi vymodelujeme malé bochníčky.
11
Na pánvi s olejem je osmahneme z obou stran.
12
Karbanátky podáváme s pečivem, hořčicí a syrovou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

619
kcal

2588
kJ

Makroživiny

01938577695 19.73 g79.18 g20.98 g17.05 g B S T Vl
Bílkoviny:19.73 g
Sacharidy:79.18 g
Tuky:20.98 g
Vláknina:17.05 g

Glykémie

index
30
kcal

nálož
23.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.29
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (19.73 g) Sacharidy (79.18 g) Tuky (20.98 g) Vláknina (17.05 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13 %) Sacharidy (52 %) Tuky (29.7 %) Vláknina (5.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.