Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Treska v ořechové krustě s bramborovými dukátky

Treska v ořechové krustě s bramborovými dukátky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Příprava brambor: Brambory omyjeme, nakrájíme na kolečka, osolíme a opepříme.
2
Vložíme je na pánev s menším množstvím oleje.
3
Při nízké teplotě je pod pokličkou necháme péct zhruba 25 minut.
4
Příprava tresky: Tresku omyjeme a osolíme.
5
Lískové oříšky nakrájíme nadrobno.
6
Smícháme je s vaječným bílkem a v této směsi rybu obalíme.
7
Poté ji vložíme na pánvičku s olejem a restujeme do okamžiku, kdy se krusta zacelí a zezlátne.
8
Podáváme s bramborovými dukátky a čerstvou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

467
kcal

1953
kJ

Makroživiny

0918263544 36.99 g31.23 g20.16 g6.24 g B S T Vl
Bílkoviny:36.99 g
Sacharidy:31.23 g
Tuky:20.16 g
Vláknina:6.24 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
7.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.98
kcal

cholesterol
90
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (36.99 g) Sacharidy (31.23 g) Tuky (20.16 g) Vláknina (6.24 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (32.3 %) Sacharidy (27.3 %) Tuky (37.9 %) Vláknina (2.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.