Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Šunková vegi bageta

Šunková vegi bageta

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Cibuli nakrájíme na kostičky.
2
Dusíme přibližně 7 minut na pánvi a olejem.
3
Bagetu podélně rozřízneme.
4
Spodní část ručně částečně vydlabeme a nasypeme podušenou cibuli.
5
Vložíme na plátky nakrájený kedluben s rajčetem, vegetariánskou šunku a listy salátu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

489
kcal

2048
kJ

Makroživiny

01632496581 20.73 g67.31 g12.39 g12.88 g B S T Vl
Bílkoviny:20.73 g
Sacharidy:67.31 g
Tuky:12.39 g
Vláknina:12.88 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
27
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.03
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (20.73 g) Sacharidy (67.31 g) Tuky (12.39 g) Vláknina (12.88 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.1 %) Sacharidy (55.7 %) Tuky (22.1 %) Vláknina (5.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.