Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Sladká přesnídávka

Sladká přesnídávka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Hrušku nakrájíme na kousky.
2
Vložíme do misky a posypeme kakaovým práškem, mletým mákem a skořicí.
3
Zakápneme citrónovou šťávou.
4
Nakonec doplníme menším množstvím sušených datlí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

239
kcal

998
kJ

Makroživiny

0918283746 3.69 g38.4 g5.76 g9.15 g B S T Vl
Bílkoviny:3.69 g
Sacharidy:38.4 g
Tuky:5.76 g
Vláknina:9.15 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
16.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.69 g) Sacharidy (38.4 g) Tuky (5.76 g) Vláknina (9.15 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.3 %) Sacharidy (65.2 %) Tuky (21.1 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.