Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Skořicové mango

Skořicové mango

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Mango oloupeme a nakrájíme na menší kousky.
2
Vložíme do mixovací nádoby.
3
Přidáme banán, protein, skořici a mletý badyán.
4
Zalijeme mlékem a rozmixujeme.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

201
kcal

842
kJ

Makroživiny

0612182430 7.93 g24.95 g6.89 g3.88 g B S T Vl
Bílkoviny:7.93 g
Sacharidy:24.95 g
Tuky:6.89 g
Vláknina:3.88 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
10
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.03
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.93 g) Sacharidy (24.95 g) Tuky (6.89 g) Vláknina (3.88 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (16 %) Sacharidy (50.3 %) Tuky (29.9 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.