Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Salát s krevetami

Salát s krevetami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A2 - Korýši

Postup přípravy:

1
Do misky vložíme omyté krevety.
2
Přidáme olej, sůl, kurkumu, mletou papriku, pískavici a saturejku.
3
Misku vložíme do lednice a ponecháme jednu hodinu.
4
Na pánvi s olejem krátce restujeme krevety.
5
Mezitím nakrájíme ledový salát, okurku a avokádo.
6
Zeleninovou směs ochutíme špetkou soli a mletým pepřem.
7
Zakápneme olejem a šťávou z limetky.
8
Salát promícháme a položíme na něj zlatavé krevety.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

255
kcal

1068
kJ

Makroživiny

0511162227 22.09 g7.03 g14.36 g4.85 g B S T Vl
Bílkoviny:22.09 g
Sacharidy:7.03 g
Tuky:14.36 g
Vláknina:4.85 g

Glykémie

index
17
kcal

nálož
1.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.61
kcal

cholesterol
140
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.09 g) Sacharidy (7.03 g) Tuky (14.36 g) Vláknina (4.85 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35.4 %) Sacharidy (11.3 %) Tuky (49.6 %) Vláknina (3.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.