Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Robi s houbovým vývarem

Robi s houbovým vývarem

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A9 - Celer, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava vývaru: Očistíme a nakrájíme žampiony, mrkev, celer a petržel.
2
Zeleninu vaříme pod pokličkou v nesolené vodě (minimálně 2 hodiny).
3
Po odstavení z plotny ochutíme sójovou omáčkou.
4
Přidáme lahůdkové droždí.
5
Promícháme a necháme odležet další hodinu.
6
Příprava rýže: Rýži propláchneme pod tekoucí vodou.
7
Uvaříme v mírně osolené vodě s kurkumou.
8
Příprava robi: Nudličky robi opepříme a ochutíme sójovou omáčkou.
9
Na pánvi s olejem krátce orestujeme.
10
Podáváme se zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

701
kcal

2935
kJ

Makroživiny

023466992115 38.66 g96.22 g15.2 g12.53 g B S T Vl
Bílkoviny:38.66 g
Sacharidy:96.22 g
Tuky:15.2 g
Vláknina:12.53 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
28
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.89
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (38.66 g) Sacharidy (96.22 g) Tuky (15.2 g) Vláknina (12.53 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (22.3 %) Sacharidy (55.4 %) Tuky (18.8 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.