Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

RAW pohanková kaše

RAW pohanková kaše

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Spolu s datlemi ji vložíme do misky.
3
Zalijme vodou a necháme namáčet 8 hodin.
4
Poté je scedíme a přesuneme do mixovací nádoby.
5
Přidáme mandlové mléko a lněná semínka.
6
Vše rozmixujeme.
7
Podáváme ozdobené kousky nektarinek a zasypané kustovnicí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

417
kcal

1744
kJ

Makroživiny

01735527087 11.87 g72.58 g5.58 g14.35 g B S T Vl
Bílkoviny:11.87 g
Sacharidy:72.58 g
Tuky:5.58 g
Vláknina:14.35 g

Glykémie

index
41
kcal

nálož
29.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.87 g) Sacharidy (72.58 g) Tuky (5.58 g) Vláknina (14.35 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.5 %) Sacharidy (70.2 %) Tuky (11.6 %) Vláknina (6.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.