Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Řapíkatý celer s omáčkou

Řapíkatý celer s omáčkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Sušená rajčata na půl hodiny namočíme do vlažné vody.
2
Zralé avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a vydlabeme lžičkou dužninu ze slupky.
3
Vložíme ho do misky společně s rajčaty a vymačkanou šťávou z citronu.
4
Přidáme několik lístků čerstvého koriandru a menší množství sušených chilli papriček.
5
Ručním mixérem celou směs důkladně rozmixujeme.
6
Tyčinky řapíkatého celeru omyjeme a nakrájíme na cca šesticentimetrové kousky.
7
Podáváme s celozrnným kváskovým žitným chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

400
kcal

1674
kJ

Makroživiny

01123344657 8.41 g47.72 g15.67 g17.23 g B S T Vl
Bílkoviny:8.41 g
Sacharidy:47.72 g
Tuky:15.67 g
Vláknina:17.23 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
15.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.88
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.41 g) Sacharidy (47.72 g) Tuky (15.67 g) Vláknina (17.23 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.6 %) Sacharidy (48.6 %) Tuky (34.4 %) Vláknina (8.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.