Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pstruh se salátem a dušenou zeleninou

Pstruh se salátem a dušenou zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Čerstvého pstruha důkladně omyjeme, odstraníme hlavu i ploutve.
2
Osolíme a posypeme mletým kmínem.
3
Na pánev s olejem na střední teplotě pečeme z každé strany přibližně 6 minut.
4
Červenou řepu nakrájíme na plátky a mrkve na kolečka.
5
Poté je společně s růžičky brokolice vložíme na jednu minutu do páry.
6
Nakrájíme ledový salát s cherry rajčátky.
7
Zeleninu zakápneme citronem.
8
Podáváme ozdobené konopnými semínky a ochucené olivovým olejem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

567
kcal

2374
kJ

Makroživiny

0918273645 37.87 g28.66 g30.62 g12.83 g B S T Vl
Bílkoviny:37.87 g
Sacharidy:28.66 g
Tuky:30.62 g
Vláknina:12.83 g

Glykémie

index
24
kcal

nálož
6.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.72
kcal

cholesterol
105
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (37.87 g) Sacharidy (28.66 g) Tuky (30.62 g) Vláknina (12.83 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (27.3 %) Sacharidy (20.7 %) Tuky (47.6 %) Vláknina (4.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.