Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pomazánka z hub

Pomazánka z hub

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vlašské ořechy namočíme na 10 minut do vlažné vody.
2
Houby očistíme, nakrájíme na malé kousky a 5 minut povaříme pod pokličkou ve velmi malém množství vody.
3
Poté houby s minimem vody a vlašáky s polovinou oloupaného menšího avokáda rozmixujeme na kaši.
4
Ochutíme sójovou omáčkou a balsamikovým octem.
5
Vymačkáme trochu citronu.
6
Podáváme se strouhanou mrkví, cherry rajčátky a pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

605
kcal

2531
kJ

Makroživiny

01122334455 12.13 g45.59 g36.7 g21.91 g B S T Vl
Bílkoviny:12.13 g
Sacharidy:45.59 g
Tuky:36.7 g
Vláknina:21.91 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
12.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.45
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.13 g) Sacharidy (45.59 g) Tuky (36.7 g) Vláknina (21.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.2 %) Sacharidy (31 %) Tuky (53.7 %) Vláknina (7.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.