Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pohankové košíčky s jablkem a ořechy

Pohankové košíčky s jablkem a ořechy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A7 - Mléko, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Mouku smícháme s olejem, máslem a medem.
2
Mícháním vypracujeme hladké těsto.
3
Konzistenci těsta korigujeme přidáváním menšího množství vody.
4
Formičky košíčků vymažeme olejem.
5
Po okraj je vyplníme tenkou vrstvou těsta.
6
Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kousíčky.
7
Jablečné kostičky promícháme s medem a skořicí.
8
Touto směsí naplníme formičky s těstem.
9
Košíčky ještě ozdobíme lískovým oříškem.
10
Pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů 25 minut.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

292
kcal

1221
kJ

Makroživiny

0918273645 3.61 g37.13 g13.28 g4.67 g B S T Vl
Bílkoviny:3.61 g
Sacharidy:37.13 g
Tuky:13.28 g
Vláknina:4.67 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
14.9
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
12.75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (3.61 g) Sacharidy (37.13 g) Tuky (13.28 g) Vláknina (4.67 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (5 %) Sacharidy (51.9 %) Tuky (39.9 %) Vláknina (3.2 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.