Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Podzimní kešu inspirace

Podzimní kešu inspirace

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Kešu krátce opražíme na pánvi s olejem.
2
Po 2 minutách přidáme kousky čokolády.
3
Na nízké teplotě při stálém míchání ji necháme rozpustit.
4
Celou směs lehce zaprášíme mletou skořicí.
5
Podáváme s čerstvým jablkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

572
kcal

2395
kJ

Makroživiny

01020314151 11.11 g42.39 g38.32 g6.75 g B S T Vl
Bílkoviny:11.11 g
Sacharidy:42.39 g
Tuky:38.32 g
Vláknina:6.75 g

Glykémie

index
36
kcal

nálož
15.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.11 g) Sacharidy (42.39 g) Tuky (38.32 g) Vláknina (6.75 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8 %) Sacharidy (30.4 %) Tuky (59.3 %) Vláknina (2.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.