Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Perníková snídaně

Perníková snídaně

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Ohřejeme mandlové mléko.
2
Do misky nasypeme kaši.
3
Přilijeme horké mléko.
4
Přidáme vločky, nasekané vlašské ořechy, rozinky a chia semínka.
5
Směs osladíme medem.
6
Přidáme perníkové koření, promícháme a necháme 3 minuty „odstát“.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

474
kcal

1983
kJ

Makroživiny

01735527087 11.92 g72.29 g12.66 g11.64 g B S T Vl
Bílkoviny:11.92 g
Sacharidy:72.29 g
Tuky:12.66 g
Vláknina:11.64 g

Glykémie

index
42
kcal

nálož
30.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.92 g) Sacharidy (72.29 g) Tuky (12.66 g) Vláknina (11.64 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.2 %) Sacharidy (61.8 %) Tuky (23.3 %) Vláknina (4.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.