Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Pasta z vlašských ořechů

Pasta z vlašských ořechů

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Vlašské ořechy naložíme na 30 minut do vlažné vody.
2
Vodu vylijeme, přidáme čajovou lžičku zralého avokáda a několik kapek sójové omáčky.
3
Směs rozmixujeme na pastu.
4
Podáváme s čerstvou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

395
kcal

1652
kJ

Makroživiny

0815233038 8.06 g14.24 g31.59 g10.65 g B S T Vl
Bílkoviny:8.06 g
Sacharidy:14.24 g
Tuky:31.59 g
Vláknina:10.65 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
3.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.59
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.06 g) Sacharidy (14.24 g) Tuky (31.59 g) Vláknina (10.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.5 %) Sacharidy (14.9 %) Tuky (71.3 %) Vláknina (5.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.