Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovocný krém s mandličkami

Ovocný krém s mandličkami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Lesní ovoce vložíme do mixovací nádoby s mlékem, banánem, psylliem a proteinem.
2
Osladíme sirupem a přidáme kardamom.
3
Promixujeme do podoby hustého krému.
4
Ve sklenici zasypeme plátky mandliček.
5
Podáváme ozdobené lesními plody.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

232
kcal

971
kJ

Makroživiny

049131822 10.72 g18.18 g11.44 g6.74 g B S T Vl
Bílkoviny:10.72 g
Sacharidy:18.18 g
Tuky:11.44 g
Vláknina:6.74 g

Glykémie

index
35
kcal

nálož
6.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.07
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.72 g) Sacharidy (18.18 g) Tuky (11.44 g) Vláknina (6.74 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.9 %) Sacharidy (32 %) Tuky (43.4 %) Vláknina (5.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.