Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Ovesný jogurt s malinami

Ovesný jogurt s malinami

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vločky namočíme na 8 hodin do vody.
2
Poté je i s vodou rozmixujeme do podoby husté krémové hmoty.
3
Ve skleněné nádobě ji zakryjeme papírovým ubrouskem.
4
Při pokojové teplotě ji necháme 2 až 3 dny fermentovat.
5
V průběhu kvašení hmotu alespoň dvakrát denně promícháváme lžičkou.
6
Vzniklý jogurt ochutíme cukrem.
7
Podáváme s rozmačkanými malinami smíchanými s menším množstvím cukru.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

333
kcal

1392
kJ

Makroživiny

01326395265 7.82 g54.5 g4 g11.7 g B S T Vl
Bílkoviny:7.82 g
Sacharidy:54.5 g
Tuky:4 g
Vláknina:11.7 g

Glykémie

index
38
kcal

nálož
20.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (7.82 g) Sacharidy (54.5 g) Tuky (4 g) Vláknina (11.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (10.2 %) Sacharidy (71.2 %) Tuky (11.3 %) Vláknina (7.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.