Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Natto s rýží

Natto s rýží

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Rýži uvaříme v nesolené vodě do měkka.
2
Scedíme a propláchneme ji pod tekoucí vodou.
3
Miso pastu rozmícháme ve vlažné vodě společně s prolisovaným česnekem.
4
Vařenou rýži ochutíme miso omáčkou.
5
Přidáme natto.
6
Podáváme ozdobené nakrájeným pórkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

427
kcal

1788
kJ

Makroživiny

01836557391 14.1 g75.66 g5.88 g7.62 g B S T Vl
Bílkoviny:14.1 g
Sacharidy:75.66 g
Tuky:5.88 g
Vláknina:7.62 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
25.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.38
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.1 g) Sacharidy (75.66 g) Tuky (5.88 g) Vláknina (7.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.3 %) Sacharidy (71.3 %) Tuky (11.9 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.