Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mungo kaše

Mungo kaše

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Fazole propláchneme pod tekoucí vodou.
2
Poté je namočíme do vody na 6-12 hodin.
3
V mírně solené vodě je pomalu vaříme společně s majoránkou, kari, nakrájenou mrkví a bramborami.
4
Po 40 minutách vaření přidáme lahůdkové droždí rozmíchané ve vlažné vodě společně s miso pastou.
5
Za stálého míchání vaříme 10 minut.
6
Nakonec směs rozmixujeme na kaši.
7
Podáváme s pečivem a syrovou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

577
kcal

2416
kJ

Makroživiny

023466992115 30.54 g96.14 g3.29 g20.54 g B S T Vl
Bílkoviny:30.54 g
Sacharidy:96.14 g
Tuky:3.29 g
Vláknina:20.54 g

Glykémie

index
32
kcal

nálož
30.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.27
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (30.54 g) Sacharidy (96.14 g) Tuky (3.29 g) Vláknina (20.54 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (21.3 %) Sacharidy (66.9 %) Tuky (4.9 %) Vláknina (6.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.