Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mrkvový koláč s goji

Mrkvový koláč s goji

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Mrkev oloupeme a na jemno nastrouháme.
2
Přidáme mandlové mléko, lněná semínka a vločky.
3
Vše rozmixujeme do podoby jednolitého těsta bez hrudek a kousků.
4
Do těsta přidáme mouku a psyllium.
5
Rozklepneme do něj vejce a důkladně vše promícháme.
6
Poté do těsta přidáme olej, med, skořici, mletý zázvor a část goji.
7
Druhou část goji nadrobno nasekáme a ponecháme je jako posypku na koláč.
8
Do těsta přisypeme kypřící prášek a znovu promícháme.
9
Vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečeme 40 minut.
10
Nakonec povrch dezertu zasypeme namletými plody kustovnice.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

238
kcal

997
kJ

Makroživiny

0918273645 6.64 g37.15 g5.66 g6.1 g B S T Vl
Bílkoviny:6.64 g
Sacharidy:37.15 g
Tuky:5.66 g
Vláknina:6.1 g

Glykémie

index
33
kcal

nálož
12.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.21
kcal

cholesterol
29.6
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (6.64 g) Sacharidy (37.15 g) Tuky (5.66 g) Vláknina (6.1 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (11.3 %) Sacharidy (63.1 %) Tuky (20.7 %) Vláknina (4.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.