Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mrkvová polévka s mátou

Mrkvová polévka s mátou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Mrkve nakrájíme na kolečka.
2
Společně s vodou vložíme do mixéru.
3
Ke směsi ještě přidáme lístky čerstvé máty, rozmarýn, zázvor, koriandr, kokos, skořici a česnek.
4
Dochutíme sójovou omáčkou, lněným olejem a vypeckovanými olivami.
5
Vše v mixéru důkladně rozmixujeme na kaši.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

178
kcal

747
kJ

Makroživiny

037101417 2.65 g14.5 g10.72 g6.7 g B S T Vl
Bílkoviny:2.65 g
Sacharidy:14.5 g
Tuky:10.72 g
Vláknina:6.7 g

Glykémie

index
15
kcal

nálož
2.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.65 g) Sacharidy (14.5 g) Tuky (10.72 g) Vláknina (6.7 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (6.1 %) Sacharidy (33.4 %) Tuky (53.1 %) Vláknina (7.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.