Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Mandlové hrudky

Mandlové hrudky

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Vločky nasypeme do misky s menším množstvím vody.
2
Při pokojové teplotě je necháme zkvasit (přibližně 24 hodin).
3
Poté vodu slijeme.
4
Přidáme rozemleté neloupané mandle a med.
5
Důkladně promícháme.
6
Směs vytvarujeme do košíčků a ozdobíme celou mandlí.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

473
kcal

1978
kJ

Makroživiny

01123344657 15.33 g47.74 g22.5 g9 g B S T Vl
Bílkoviny:15.33 g
Sacharidy:47.74 g
Tuky:22.5 g
Vláknina:9 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
16.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (15.33 g) Sacharidy (47.74 g) Tuky (22.5 g) Vláknina (9 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.2 %) Sacharidy (41.2 %) Tuky (41.8 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.