Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Květáková polévka

Květáková polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Květák omyjeme a nakrájíme na kousky.
2
Cuketu oloupeme a nakrájíme na kostičky.
3
Zeleninu vaříme v osolené vodě 30 minut.
4
V poslední třetině vaření přidáme hrášek.
5
Minutu před koncem vaření ochutíme lahůdkovým droždím.
6
Po odstavení z plotny necháme polévku odležet.
7
Podáváme ozdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

68
kcal

285
kJ

Makroživiny

01.83.65.47.29 5.98 g7.75 g0.54 g4.24 g B S T Vl
Bílkoviny:5.98 g
Sacharidy:7.75 g
Tuky:0.54 g
Vláknina:4.24 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
2.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.08
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.98 g) Sacharidy (7.75 g) Tuky (0.54 g) Vláknina (4.24 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (35.4 %) Sacharidy (45.8 %) Tuky (6.8 %) Vláknina (12 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.