Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kuřecí kousky s kešu

Kuřecí kousky s kešu

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Příprava salátu: Nakrájíme rajčata, osolíme, opepříme a zakápneme olejem.
2
Příprava masa: Kuřecí maso umyjeme a nakrájíme na menší kousky.
3
Osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, kurkumou a saturejkou.
4
Poté maso přesuneme na rozpálenou pánev s troškou oleje a zprudka jej orestujeme.
5
Krátce před koncem přidáme kešu a směs ještě minutku opékáme.
6
Přesuneme na talíř, promícháme s rukolovými lístky a obložíme nakrájenou paprikou.
7
Podáváme s rajčatovým salátkem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

304
kcal

1271
kJ

Makroživiny

0714202734 28.34 g19.65 g11.21 g5.45 g B S T Vl
Bílkoviny:28.34 g
Sacharidy:19.65 g
Tuky:11.21 g
Vláknina:5.45 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
5.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.14
kcal

cholesterol
55
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (28.34 g) Sacharidy (19.65 g) Tuky (11.21 g) Vláknina (5.45 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (37.9 %) Sacharidy (26.3 %) Tuky (32.3 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.