Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Krémová polévka z černého kořene

Krémová polévka z černého kořene

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Oloupeme brambor.
2
Černý kořen oloupeme a nakrájíme na kousky.
3
V hrnci s vodou a bujónem vaříme zeleninu do měkka.
4
Poté do polévky prolisujeme česnek.
5
Obsah hrnce rozmixujeme do podoby sametově hladké polévky.
6
Přidáme sójovou smetanu.
7
Dochutíme solí a pepřem.
8
Podáváme ozdobené petrželkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

126
kcal

527
kJ

Makroživiny

0510162126 2.62 g21.51 g2.57 g3.17 g B S T Vl
Bílkoviny:2.62 g
Sacharidy:21.51 g
Tuky:2.57 g
Vláknina:3.17 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
5.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.58
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (2.62 g) Sacharidy (21.51 g) Tuky (2.57 g) Vláknina (3.17 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.4 %) Sacharidy (69 %) Tuky (17.7 %) Vláknina (4.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.