Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Karkade

Karkade

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Okvětní plátky nebo samotné květy ibišku vložíme do sklenice.
2
Zalijeme horkou vodou.
3
Necháme 10 minut vyluhovat.
4
Dosladíme lžičkou medu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

20
kcal

82
kJ

Makroživiny

01.22.43.64.86 0.02 g4.89 g0 g0 g B S T Vl
Bílkoviny:0.02 g
Sacharidy:4.89 g
Tuky:0 g
Vláknina:0 g

Glykémie

index
40
kcal

nálož
2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (0.02 g) Sacharidy (4.89 g) Tuky (0 g) Vláknina (0 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (0.3 %) Sacharidy (99.7 %) Tuky (0 %) Vláknina (0 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.