Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Kamut se zeleninou

Kamut se zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A8 - Skořápkové plody, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava kamutu: Kamut vaříme v nesolené vodě přibližně 20 minut.
2
Příprava zeleniny: Na pánvi s olejem krátce orestujeme nakrájenou cibuli s kousky brokolice a mrkve.
3
Po 4-5 minutách přidáme ještě čerstvý hrášek.
4
Po další minutě odstavíme z plotny.
5
Příprava omáčky: Na pánvi v trošce vody rozmícháme lžičku kuzu, dokud směs nezhoustne.
6
Po odstavení vmícháme ještě miso pastu.
7
Kamut podáváme s dušenou zeleninou a nastrouhanými neloupanými mandlemi.
8
Dozdobíme klíčenými fazolemi mungo.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

530
kcal

2218
kJ

Makroživiny

01633496682 18.15 g68.12 g17 g16.05 g B S T Vl
Bílkoviny:18.15 g
Sacharidy:68.12 g
Tuky:17 g
Vláknina:16.05 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
18.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.57
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (18.15 g) Sacharidy (68.12 g) Tuky (17 g) Vláknina (16.05 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.9 %) Sacharidy (52.2 %) Tuky (28 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.