Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Jáhlové koule

Jáhlové koule

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Jáhly nasypeme do cedníku a několikrát je spaříme vroucí vodou.
2
Poté je nasypeme do hrnce s rýžovým mlékem a vaříme zhruba 20 minut.
3
Jakmile vznikne hustá kaše, osladíme ji medem.
4
Přidáme špetku kardamomu a promícháme.
5
Pomocí naběračky na zmrzlinu z jáhel vytvoříme koule.
6
Podáváme s plátky čerstvých jahod a posypané nasekanými mandlemi.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

597
kcal

2498
kJ

Makroživiny

0305080100130 13.05 g102.09 g12.75 g10.86 g B S T Vl
Bílkoviny:13.05 g
Sacharidy:102.09 g
Tuky:12.75 g
Vláknina:10.86 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
37.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.02
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (13.05 g) Sacharidy (102.09 g) Tuky (12.75 g) Vláknina (10.86 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.8 %) Sacharidy (69.1 %) Tuky (18.6 %) Vláknina (3.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.