Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hrušková přesnídávka

Hrušková přesnídávka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Zralou hrušku oloupeme a zbavíme jádřince.
2
Menší množství nesolených mandlí spaříme horkou vodou a oloupeme.
3
Společně s konopným mlékem a kousky hrušky rozmixujeme na kaši.
4
Přesnídávku dochutíme sirupem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

254
kcal

1063
kJ

Makroživiny

0613192632 5.55 g26.45 g12.31 g7.61 g B S T Vl
Bílkoviny:5.55 g
Sacharidy:26.45 g
Tuky:12.31 g
Vláknina:7.61 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
9.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (5.55 g) Sacharidy (26.45 g) Tuky (12.31 g) Vláknina (7.61 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.9 %) Sacharidy (42.6 %) Tuky (42.6 %) Vláknina (5.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.