Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hrachová polévka

Hrachová polévka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Hrách nasypeme do vroucí vody s bujónem a kari kořením.
2
Vaříme 3-4 minuty.
3
Poté směs rozmixujeme do kašovité formy.
4
Přidáme menší množství hrachu jako dekoraci.
5
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

262
kcal

1095
kJ

Makroživiny

01019293848 12.21 g40.11 g2.36 g15.65 g B S T Vl
Bílkoviny:12.21 g
Sacharidy:40.11 g
Tuky:2.36 g
Vláknina:15.65 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
11.3
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.04
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (12.21 g) Sacharidy (40.11 g) Tuky (2.36 g) Vláknina (15.65 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.8 %) Sacharidy (61.8 %) Tuky (7.8 %) Vláknina (11.6 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.