Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Hovězí guláš

Hovězí guláš

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostičky.
2
Současně nakrájíme i stejné množství cibule.
3
Do hrnce s rozpáleným tukem přidáme cibuli.
4
Dusíme přibližně 15 minut.
5
Poté přidáme maso.
6
Při vyšší teplotě při stálém míchání restujeme, dokud se bílkoviny na povrchu nezatáhnou.
7
Opepříme, osolíme, přidáme červenou sladkou papriku a majoránku.
8
Důkladně promícháme a stáhneme teplotu.
9
Pod pokličkou dusíme.
10
Oloupeme bramboru, nakrájíme na malé kostičky a půl hodiny před koncem vaření nasypeme do směsi.
11
Dvě až tři minuty před závěrem přidáme rozmačkaný česnek.
12
Ozdobíme kousky syrové cibule a zeleniny.
13
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

529
kcal

2213
kJ

Makroživiny

01428425670 34.92 g58.7 g14.43 g12.32 g B S T Vl
Bílkoviny:34.92 g
Sacharidy:58.7 g
Tuky:14.43 g
Vláknina:12.32 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
16.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.24
kcal

cholesterol
56.4
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (34.92 g) Sacharidy (58.7 g) Tuky (14.43 g) Vláknina (12.32 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (26.7 %) Sacharidy (45 %) Tuky (23.8 %) Vláknina (4.5 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.