Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Houbový salát

Houbový salát

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Houby omyjeme, mírně osolíme, opepříme a 5 minut je restujeme na pánvi s olejem.
2
Poslední minutu tepelné přípravy přidáme fazolky.
3
Ve finále lehce pokapeme sójovou omáčkou.
4
Důkladně promícháme a vložíme na směs trhaných listů salátu a strouhané ředkvičky.
5
Pro dochucení zakápneme balsamikovým octem.
6
Podáváme s pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

299
kcal

1252
kJ

Makroživiny

0918263544 10.42 g36.59 g6.86 g24.74 g B S T Vl
Bílkoviny:10.42 g
Sacharidy:36.59 g
Tuky:6.86 g
Vláknina:24.74 g

Glykémie

index
21
kcal

nálož
7.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.41
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (10.42 g) Sacharidy (36.59 g) Tuky (6.86 g) Vláknina (24.74 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.2 %) Sacharidy (49.7 %) Tuky (20.1 %) Vláknina (16 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.