Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Guláš z hlívy

Guláš z hlívy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Nejprve nakrájíme cibuli, hlívu i bramboru na kostičky.
2
V hrnci na olivovém oleji krátce při stálém míchání orestujeme cibuli s hlívou.
3
Přibližně po třech minutách stáhneme teplotu na minimum a přidáme nakrájenou bramboru.
4
Ochutíme ještě sladkou paprikou, rozmačkaným česnekem, pepřem, solí, majoránkou a balsamikovým octem.
5
Důkladně promícháme, podlijeme cca 2 dcl vody a pod pokličkou dusíme dalších 30 minut.
6
V průběhu vaření občas směs promícháme.
7
Po uvaření necháme guláš chvíli odstát.
8
Podáváme s pečivem a paprikou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

498
kcal

2083
kJ

Makroživiny

01633496682 16.55 g68.14 g12.05 g25.34 g B S T Vl
Bílkoviny:16.55 g
Sacharidy:68.14 g
Tuky:12.05 g
Vláknina:25.34 g

Glykémie

index
31
kcal

nálož
21.2
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.5
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.55 g) Sacharidy (68.14 g) Tuky (12.05 g) Vláknina (25.34 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (13.5 %) Sacharidy (55.5 %) Tuky (21.1 %) Vláknina (9.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.