Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Fazolové lusky s hlívou

Fazolové lusky s hlívou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava hlívy: Hlívu omyjeme, nakrájíme na kousky a na pánvi s olejem krátce restujeme (2 minuty).
2
Poté pod pokličkou dusíme při nižší teplotě s přidáním mleté papriky do okamžiku, kdy houba změkne (10 minut).
3
Ve finále dušení ochutíme hlívu sójovou omáčkou.
4
Po odstavení pánve z plotny přimícháme trochu sušeného česnek
5
Příprava fazolových lusků: Lusky omyjeme, odřízneme konce a nakrájíme je na pěticentimetrové kousky.
6
Polovinu z nich krátce (2 minuty) povaříme v solené vodě.
7
Podáváme společně s paprikou a pečivem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

237
kcal

991
kJ

Makroživiny

0714202734 8.22 g28.34 g6.89 g14.29 g B S T Vl
Bílkoviny:8.22 g
Sacharidy:28.34 g
Tuky:6.89 g
Vláknina:14.29 g

Glykémie

index
20
kcal

nálož
5.7
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (8.22 g) Sacharidy (28.34 g) Tuky (6.89 g) Vláknina (14.29 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (14.1 %) Sacharidy (48.7 %) Tuky (25.5 %) Vláknina (11.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.