Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Divoké hřiby s pohankou

Divoké hřiby s pohankou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója, A3 - Vejce

Postup přípravy:

1
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky.
2
V hrnci s olejem je krátce podusíme.
3
Přidáme nakrájené hříbky.
4
Promícháme a necháme pod poklicí dusit 10 minut.
5
Poté přidáme sůl, pepř a sójovou omáčku.
6
Opět promícháme.
7
Při mírné teplotě s průběžným mícháním dusíme dalších 10 minut.
8
Mezitím v mírně solené vodě uvaříme do měkka pohanku (6-8 minut).
9
Na pánev rozklepneme vejce, posolíme a usmažíme.
10
Pohanku scedíme a propláchneme.
11
Ozdobíme natí petržele.
12
Podáváme s rajčaty.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

591
kcal

2472
kJ

Makroživiny

01836557391 22.54 g75.92 g17.17 g21.2 g B S T Vl
Bílkoviny:22.54 g
Sacharidy:75.92 g
Tuky:17.17 g
Vláknina:21.2 g

Glykémie

index
27
kcal

nálož
20.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.35
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (22.54 g) Sacharidy (75.92 g) Tuky (17.17 g) Vláknina (21.2 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.5 %) Sacharidy (52.2 %) Tuky (25.4 %) Vláknina (6.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.