Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Dezertní quinoa

Dezertní quinoa

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Quinou vaříme v nesolené vodě 10 minut.
2
Scedíme a propláchneme vodou.
3
Přidáme med a promícháme.
4
Přidáme mandle, kustovnici a ostružiny.
5
Zalijeme jogurtem.
6
Podáváme posypané kakaovým práškem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

427
kcal

1786
kJ

Makroživiny

01223354658 16.14 g48.2 g16.25 g11.66 g B S T Vl
Bílkoviny:16.14 g
Sacharidy:48.2 g
Tuky:16.25 g
Vláknina:11.66 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
16.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.06
kcal

cholesterol
8
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (16.14 g) Sacharidy (48.2 g) Tuky (16.25 g) Vláknina (11.66 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.4 %) Sacharidy (45.9 %) Tuky (33.3 %) Vláknina (5.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.