Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

CukRAWí bez cukru

CukRAWí bez cukru

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody

Postup přípravy:

1
Sušené datle a kustovnici necháme ve skleničce namáčet 4 hodiny.
2
Poté je scedíme a rozmixujeme do podoby sladké pasty.
3
K té přidáme nepražené rozdrcené kakao, nadrobno nasekané kešu ořechy a namletá zrnka pohanky.
4
Celou směs promícháme, prohněteme a vytvoříme z ní hladkou hmotu.
5
Z té vytvarujeme kakaové kuličky.
6
Obalíme je ve strouhaném kokosu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

428
kcal

1791
kJ

Makroživiny

01326385164 9.27 g53.41 g17.61 g9.44 g B S T Vl
Bílkoviny:9.27 g
Sacharidy:53.41 g
Tuky:17.61 g
Vláknina:9.44 g

Glykémie

index
45
kcal

nálož
24.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
0.01
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (9.27 g) Sacharidy (53.41 g) Tuky (17.61 g) Vláknina (9.44 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.8 %) Sacharidy (50.8 %) Tuky (36.1 %) Vláknina (4.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.