Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Chipsy z červené řepy

Chipsy z červené řepy

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

Tento recept neobsahuje žádné alergeny.

Postup přípravy:

1
Červenou řepu oloupeme.
2
Na struhadle nakrájíme tenké plátky.
3
Ve vodě smícháme jablečný ocet, oleje, rozmačkaný česnek a sůl s pepřem.
4
Plátky řepy naložíme do nálevu na 20 minut.
5
V průběhu marinování zeleninu občas promícháme.
6
Poté řepu slijeme, plátky rozložíme na plech a vložíme do trouby.
7
Sušíme při teplotě kolem 40 stupňů.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

69
kcal

289
kJ

Makroživiny

0246810 1.37 g8.11 g3.05 g1.79 g B S T Vl
Bílkoviny:1.37 g
Sacharidy:8.11 g
Tuky:3.05 g
Vláknina:1.79 g

Glykémie

index
55
kcal

nálož
4.5
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.1
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (1.37 g) Sacharidy (8.11 g) Tuky (3.05 g) Vláknina (1.79 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (8.1 %) Sacharidy (47.9 %) Tuky (38.9 %) Vláknina (5.1 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.