Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Česnečka

Česnečka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A3 - Vejce, A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Do hrnce s vodou vložíme bujón, kmín a na kostičky nakrájený brambor.
2
Chléb nakrájíme na kostičky.
3
Osmažíme na pánvi s olejem.
4
Jakmile brambory změknou, přidáme majoránku a vejce.
5
Vše promícháme.
6
Přidáme prolisovaný česnek.
7
Osolíme a opepříme.
8
Ozdobíme nasekanou pažitkou.
9
Polévku podáváme s krutony.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

318
kcal

1330
kJ

Makroživiny

0918263544 11.86 g37.08 g12.17 g6.31 g B S T Vl
Bílkoviny:11.86 g
Sacharidy:37.08 g
Tuky:12.17 g
Vláknina:6.31 g

Glykémie

index
37
kcal

nálož
13.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.54
kcal

cholesterol
185
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (11.86 g) Sacharidy (37.08 g) Tuky (12.17 g) Vláknina (6.31 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.2 %) Sacharidy (47.4 %) Tuky (33.5 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.