Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Candát s červenou čočkou

Candát s červenou čočkou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A4 - Ryby, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Příprava candáta: Filety osolíme a opepříme.
2
Posypeme kmínem a pokapeme citrónovou šťávou.
3
Necháme 10 minut odležet v lednici.
4
Na rozpálenou pánev s olejem vložíme filety a osmahneme je z obou stran (3-4 minuty).
5
Příprava čočky: Čočku uvaříme v solené vodě do měkka.
6
V sójové smetaně rozmícháme miso pastu.
7
Z uvařené čočky scedíme vodu.
8
V hrnci ji promícháme s olejem a smetanou s miso pastou.
9
Příprava brambor: V hrnci uvaříme v lehce osolené vodě oloupané brambory.
10
Poté je vidličkou rozmačkáme na kaši.
11
Podáváme ozdobené plátkem citrónu.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

526
kcal

2200
kJ

Makroživiny

01122344556 44.33 g46.88 g15.52 g10.62 g B S T Vl
Bílkoviny:44.33 g
Sacharidy:46.88 g
Tuky:15.52 g
Vláknina:10.62 g

Glykémie

index
25
kcal

nálož
11.8
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
2.79
kcal

cholesterol
75
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (44.33 g) Sacharidy (46.88 g) Tuky (15.52 g) Vláknina (10.62 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (34.2 %) Sacharidy (36.1 %) Tuky (25.8 %) Vláknina (3.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.