Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Brokolicový tatarák

Brokolicový tatarák

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Brokolici očistíme a nakrájíme na kousky.
2
Cibuli oloupeme.
3
Suroviny vložíme do mixéru s dlouhými noži.
4
Přidáme balsamikový ocet, sůl, pepř, olej a prolisovaný česnek.
5
V mixéru nasekáme na drobné kousky.
6
Směs na talíři vytvarujeme.
7
Ozdobíme kolečky červené cibule.
8
Podáváme s chlebem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

370
kcal

1547
kJ

Makroživiny

01020314151 14.45 g42.42 g12.03 g16.98 g B S T Vl
Bílkoviny:14.45 g
Sacharidy:42.42 g
Tuky:12.03 g
Vláknina:16.98 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
12.4
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.8
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (14.45 g) Sacharidy (42.42 g) Tuky (12.03 g) Vláknina (16.98 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (15.9 %) Sacharidy (46.7 %) Tuky (28.5 %) Vláknina (8.9 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.