Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A8 - Skořápkové plody, A1 - Lepek, A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Brokolici rozdělíme na růžičky a vložíme do hrnce s vodou.
2
Vaříme 10 minut.
3
Scedíme a přesuneme do mixovací nádoby.
4
Přidáme lahůdkové droždí, protein, sójovou omáčku, olej a prolisovaný česnek.
5
Zjemníme mandlovým mlékem.
6
Přidáme chia semínka.
7
Rozmixujeme do podoby jemné pomazánky.
8
Podáváme s čerstvou zeleninou a plátky chleba.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

477
kcal

1997
kJ

Makroživiny

01428425670 27.12 g58.46 g10.42 g20.63 g B S T Vl
Bílkoviny:27.12 g
Sacharidy:58.46 g
Tuky:10.42 g
Vláknina:20.63 g

Glykémie

index
29
kcal

nálož
17
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.92
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (27.12 g) Sacharidy (58.46 g) Tuky (10.42 g) Vláknina (20.63 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (23 %) Sacharidy (49.6 %) Tuky (19 %) Vláknina (8.4 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.