Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Boloňské špagety

Boloňské špagety

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek, A12 - Oxid siřičitý a siřičitany, A7 - Mléko

Postup přípravy:

1
Příprava špaget: Špagety uvaříme v mírně solené vodě.
2
Příprava masa: Cibuli nakrájíme na kostičky.
3
Na pánvi s olejem ji podusíme 4-5 minut.
4
Přidáme mleté maso.
5
Ochutíme nakrájeným česnekem a kořením.
6
Za stálého míchání při vyšší teplotě podusíme, dokud maso nezměkne.
7
Poté přidáme sůl a nakrájená rajčata.
8
Podlijeme vínem.
9
Promícháme a pod pokličkou 2 minuty dusíme.
10
Podáváme ochucené parmazánem.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

574
kcal

2403
kJ

Makroživiny

01531466277 35.92 g64.47 g17.32 g6.84 g B S T Vl
Bílkoviny:35.92 g
Sacharidy:64.47 g
Tuky:17.32 g
Vláknina:6.84 g

Glykémie

index
28
kcal

nálož
18.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.75
kcal

cholesterol
50.27
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (35.92 g) Sacharidy (64.47 g) Tuky (17.32 g) Vláknina (6.84 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (25.5 %) Sacharidy (45.7 %) Tuky (26.5 %) Vláknina (2.3 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.