Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Amarantový pilaf

Amarantový pilaf

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A6 -Sója

Postup přípravy:

1
Amarant propláchneme a necháme okapat v jemném sítku.
2
Na pánvi s olejem orestujeme nadrobno nakrájený česnek.
3
Po chvíli přidáme plátky mrkve, červené papriky a kousky tofu.
4
Směs řádně promícháme.
5
Poté na pánvičku přisypeme propláchnutý amarant.
6
Za stálého míchání směs restujeme.
7
Přilijeme na pánev vodu a přidáme kurkumu.
8
Osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou chilli papričku.
9
Vaříme zhruba 25 minut.
10
Podáváme s nasekanou pažitkou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

558
kcal

2333
kJ

Makroživiny

01632476379 24.91 g65.61 g19.31 g10.91 g B S T Vl
Bílkoviny:24.91 g
Sacharidy:65.61 g
Tuky:19.31 g
Vláknina:10.91 g

Glykémie

index
26
kcal

nálož
17.1
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.32
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (24.91 g) Sacharidy (65.61 g) Tuky (19.31 g) Vláknina (10.91 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (18.1 %) Sacharidy (47.8 %) Tuky (30.3 %) Vláknina (3.8 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.