Powered by Smartsupp
Kurzy ATAC
Tip: Znáte svůj nutriční kvocient? Otestujte svoji nutriční gramotnost

Adzuki s grilovanou zeleninou

Adzuki s grilovanou zeleninou

K přípravě potřebujete:

Alergeny:

A1 - Lepek

Postup přípravy:

1
Příprava fazolí: Fazole namočíme do vody (na 6-8 hodin).
2
Následně je vaříme v nesolené vodě 30 minut.
3
Do hrnce s olejem vložíme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem.
4
Restujeme přibližně 5 minut.
5
Poté přidáme najemno nakrájenou zelenou papriku, plátek rajčete a 2 kolečka cukety.
6
Pokračujeme v restování dalších 5 minut.
7
Pak přidáme kurkumu a uvařené fazole.
8
Zalijeme hrnkem vody, osolíme, opepříme a přivedeme k varu.
9
Příprava zeleniny: Na pánvi s olejem orestujeme na plátky nakrájený baklažán s cuketou a rajčaty.
10
Zeleninu mírně osolíme a opepříme.
11
Fazole ozdobíme čerstvým koriandrem.
12
Podáváme s chlebem a grilovanou zeleninou.

Aplikace ZOF

Unikátní výuková aplikace ZOF vám přináší recepty spolu s komplexním nutričním hodnocením více než 70 charakteristik. Aplikace je součástí našich on-line kurzů a představuje skvělý způsob, jak zkombinovat teorii s praxí.

Nutriční vyhodnocení

Energie

585
kcal

2448
kJ

Makroživiny

020406181101 25.14 g83.83 g12.07 g20.28 g B S T Vl
Bílkoviny:25.14 g
Sacharidy:83.83 g
Tuky:12.07 g
Vláknina:20.28 g

Glykémie

index
34
kcal

nálož
28.6
kJ

Sůl, cholesterol

sůl
1.4
kcal

cholesterol
0
kJ

Hmotnostní poměry živin

Bílkoviny (25.14 g) Sacharidy (83.83 g) Tuky (12.07 g) Vláknina (20.28 g)

Energetické poměry makroživin

Bílkoviny (17.4 %) Sacharidy (57.9 %) Tuky (18 %) Vláknina (6.7 %)

Kam dále?

Více o výukové
aplikaci ZOF.

Podívejte se na naši
nabídku kurzů.

Otestujte svoji
nutriční gramotnost.

Přečtěte si, jak naše kurzy
hodnotí absolventi.